За нас

Детски клуб PlayHouse! е направен с грижа към децата и техните родители. Приятната обстановка и удобна локация правят PlayHouse! предпочитано място за игри, забавления и развитие на Вашите деца. PlayHouse! не е единствено детски център, а място за семейно развлечение.

Разполагаме с къщичка за игра на две нива и голям детски магазин, също на две нива, които ще осигурят на децата ви часове забавни игри. Това са едни от на-предпочитаните ролеви игри за малчуганите. Първото ниво на къщичката за игра е оборудвано с кухня, където децата могат да приготвят храна за своите приятели и творчески кът, в който могат да рисуват, оцветяват, апликират, да играят логически и образователни игри. Второто ниво на къщата за игра разполага с игрална площадка и пързалка. Имаме и голям магазин, в който се предлагат най-разнообразни продукти, а над магазина е разположена още една малка игрална площадка за игри на въображението.
Ролевите игри играят важна роля при отглеждането и възпитаването на децата, поради социалния си характер. Такива игри са чудесни за игра с няколко деца.
Детски клуб PlayHouse! разполага и с детска библиотека, където Вие и Вашите деца може да полетите на крилата на въображението и да опознаете света през широките хоризонти, които дава четено на книжки. Все пак книгите са уникална, преносима магия, до която е удоволствие да се докоснеш във всеки един момент.
Клубът разполага и със стена за катерене тип „Боулдър“, специално разработена за тези, които обичат спортните предизвикателства. Боулдър е изкуствена стена за катерене, която наподобява голямо скално образувание, по което децата могат да се катерят без използването на въжета или колани. Зоната за катерене е с височина 3 метра, различни нива на трудност и е обезопасена с дюшеци, които омекотяват падането.
Разполагаме и с малък бар и уютен кафе салон за родителите, обзаведен с красиви маси и столчета.
PlayHouse! е не само среда за игра и социализиране на децата, но и място за контакти на родителите с други такива, сладки приказки, опознаване и случване на приятелства.