Ски училище на Витоша

6 ануари – 10 януари 2020 г. и/или 3 февруари – 7 февруари 2020 г. и/или 10 февруари – 14 февруари 2020 г. и/или 9 март – 13 март 2020 г.

Примерна програма

08:00 – 08:30 ч. – Събиране пред детски клуб PlayHouse! и отпътуване за Витоша. Намерете ни!
09:15 ч. – Пристигане в база „Офелии“ на Мачирски спорт на Витоша;
09:30 – 10:00 ч. – Закуска и екипиране на децата;
10:00 – 12:00 ч. – Обучение по ски или сноуборд;
12:30 – 12:45 ч. – Обяд в база Офелии;
13:00 – 15:00 ч. – Обучение по ски или сноуборд;
15:30 ч. – Отпътуване за София;
16:15 ч. – Пристигане в детски клуб PlayHouse!. Следобедна закуска;
17:00 – 18:00 ч. – Работилничка – Crafts&Arts;
18:00 – 19:00 ч. – Зона за свободна игра и прибиране на децата.

Цени

Детска градина (5 до 7 год.):

  • Пакет „Начинаещи“ – 446 лв.
  • Пакет „Каращи“ – 461 лв.

При пакет „Начинаещи, групата се състои от 4-6 деца. При „Каращи“ –  6-8 деца.

Ученици 7+:

  • Пакет „Начинаещи“ – 476 лв.
  • Пакет „Каращи“ – 486 лв.

При пакет „Начинаещи“, групата включва до 8 деца. При „Каращи“ 8-12 деца.

* Цените са валидни при записани минимум 12 деца!

** Всички курсове започват с тест за определяне на нивото, след което децата се разпределят в групите на база на техните умения.

*** Сноуборд обучението е подходящо за деца над 7 г.

Цената включва: сутрешна и следобедна закуска, чай, придружител от детски клуб PlayHouse!, творческа работилница 60 мин., зона за свободна игра в детски клуб PlayHouse!, транспорт, 4-часово обучение по ски, застраховка, екипировка, преференциална карта за съоръжения на Мачирски спорт, база за настаняване със собствен санитарен възел.

Общи условия

При записване на второ дете (брат/сестра) – 5 % отстъпка.

При отказване от курс до три работни дни преди началната дата, се възстановява цялата сума. При отказване в по-кратък срок или в първия ден от курса, както и при ползван един ден, се възстановяват 60% от пакетната цена. При отказване след ползвани два дни от курса, се възстановяват 40 % от пакетната цена. След взети три дни от курса се възстановяват 36.00 лв. от пакетната цена. Пропуснат ден не се отработва.

„Мачирски спорт“ не носи отговорност за забравени или изгубени лични вещи.

Записването на дете за ски училище означава, че родителят е запознат и приема Общите условия на „Мачирски спорт“ и детски клуб PlayHouse!.

Срещу допълнително заплащане може да бъде сключена застраховка „Отмяна на пътуване“. Застраховката може да се сключи до 5 дни от извършено плащане и при не по-малко от 10 дни преди датата на ски курса.

Цените са валидни за групи от минимум 12 деца за дните от понеделник до петък и включват: транспорт, обучение, екипировка, застраховка, карта за съоръженията на Мачирски спорт, чай, сутрешна и следобедна закуска, придружител на Витоша, Arts&Crafts занимания, свободна зона за игра в PlayHouse!.

Пакет „Начинаещи“ е предназначен за абсолютно начинаещи деца и деца, достигнали до елемент „дъги със снежно рало”.

Пакет „Каращи“ е подходящ за деца с предходно обучение.

Курсът започва след тест и включва елементите от „дъги със снежно рало” до „основен завой, груба форма”. В последния ден на курсовете се провежда демонстративен тест-състезаниe. Курсовете се провеждат на територията на ПП „Витоша“ – местност Офелии и Ветровал. Курсовете са подходящи за деца, навършили 5 г.

Допълнителна информация можете да намерите на нашите сайтове: www.matchirski-sport.com и www.playhouse.bg

Ски център „ОФЕЛИИ”, ПП Витоша

Най-добрата детска зона за обучение по снежни спортове в България, оборудвана с първите на Витоша пътеки на Sun Kids – „Magic Carpet“!

Ски писта „Офелии“ – категория – зелена, дължина – 180 м., ширина – 100 м., денивелация – 25 м. и среден наклон до 15%;
Детска ски зона – дължина – 60 м., ширина – 60 м.
Съоръжения: влек тип паничка – 180 м., 3 пътеки „Magic Carpet“ – 99 м., 30 м., и 35 м. (в детската ски зона) /Съоръженията са собственост на „Мачирски Спорт”/
Бази: топли и уютни, със собствен санитарен възел и в непосредствена близост до зоната за обучение.

Необходима екипировка

Облекло – яке и грейка; да позволява лесно събличане (в транспорт, в хижата, на открито), ¾-ти чорапи (термо) или чорапогащник. НЕ се препоръчват къси чорапи, дебели вълнени чорапи или повече от 1 (един) чифт обикновени чорапи. Ръкавици може и с един пръст, но НЕ плетени. Каска/зимна шапка, която да покрива ушите. Детска раница с етикет с име на детето, адрес и телефон на родителя. Резервни чорапи, ръкавици и тениска. Слънчеви очила с висока UV защита, препоръчително тип маска. Децата да са предварително намазани със слънцезащитен крем (SPF +15), не хидратиращ. При използване на собствена екипировка тя да бъде надписана и съобразена с височината (до брадичката) и възможностите на детето. ОПАСНИ СА: дълги шалове, връзки, висящи аксесоари.

Важно!

Уважаеми родители, наше задължение е по време на заниманията да се спазва утвърдената от Сдружение „Българско ски училище” методика на обучение и правилата за безопасно поведение на пистата, както и да не се допускат екстремни ситуации! Именно за това се стремим да ограничим броя на децата в една група до: 4-7 деца при начинаещите и 8-12 деца при каращите.

С цел повишаване на отговорността към околната среда, Мачирски спорт преустановява употреба на пластмасови чаши, но пък чаят ни ще бъде все така вкусен. Необходимо е всяко дете да си носи собствена чаша/канче за многократна употреба.

Организаторите не носят отговорност и не възстановяват средства при нарушена дейност на ски училището, вследствие на проблем с почистването или проходимостта на пътя София – ПП Витоша – София, както и при аварии, свързани с електрозахранването, лоши метеорологични условия, или други форсмажорни обстоятелства.

error: Съдържанието е защитено!