Рисуване и музика за най-малките

Детски клуб PlayHouse! и INart организират арт работилница за най-малките

Възрастова група: 6 – 36 месеца

Рисуване, музика, споделено време и изграждане на една изключително ценна тристранна връзка: РОДИТЕЛ-ДЕТЕ-ИЗКУСТВО!

Вземете си доброто настроение, облечете стари дрешки (или такива, които преспокойно могат да бъдат изцапани) и се гмурнете със своите мъници в приключението на рисуването със специални нетоксични бои на фона на селектирана музика.

Това изживяване, съобразено с възрастта на децата между 6 и 36 месеца, ще изгради вкуса им към изкуството на много нива.

Арт работилницата за най-малките е чудесна възможност да създадете емоционална, физическа и социална култура в мъниците си, която ще бъде безценен ресурс в бъдещата им реализация.

Инвестираното време в тази развиваща децата Ви програма е двупосочно. Споделеното преживяване и подкрепяща среда, която очаква Вас и малкия Човек, са само част от добавената стойност, която професионалистите в екипа ни ще подсигурят за Вас.

INart Training Academy се интересуват от ранно детско развитие и работят усилено, за да създават интересни и полезни събития. Затова подбират подходящи цветове и нюанси, музика и настроение, за да изградят цялостна концепция за неповторимо и най-вече пълноценно изживяно време с малчуганите.

Как става записването?

За да си гарантирате място на нашето събитие, можете да закупите своя билет на място при нас в детски клуб PlayHouse! или чрез заявка на телефон +359 889 300 661 за разплащателен линк, който да Ви изпратим за да извършите плащане с карта от разстояние.

Ами ако съм се записал, но не успявам да дойда?

Свържете се с нас на тел.: +359 889 300 661, за да ни уведомите за невъзможността да се включите и ние ще Ви съдействаме да презаверите билета си за следващо събитие. Възможна е само еднократна промяна на датата!

INart искат да споделят с вас няколко важни причини за създаването на това изживяване:

Знаете ли, че изкуството има функциите да развива едновременно и двете полукълба на мозъка?

Обикновено всеки от нас има доминантно полукълбо, което определя дали сме логични, артистични, иновативни, креативни, последователни и т.н. Установено е, че по време на създаване на изкуство, мозъкът активира едновременно и двете си полукълба, като ги свързва в особено интересна връзка. В ранна възраст това изгражда безценни функции в мозъка, които веднъж създадени, са в полза на личността през целия живот. Особено важен е ранният детски период до 3-годишна възраст, когато е единственото време, в което се организира потенциалът на мозъчната функция. През целия живот се работи с базата, създадена единствено в тези 3 първи години от живота ни. Това е една от причините да дадем най-доброто, на което сме способни за децата си, а креативните занимания са безспорен фаворит в развиващите дейности за детето.

Невробиологията доказва невероятните ползи, които предоставя работата с изкуство, особено в ранното детско развитие, когато можете да разширите в голяма степен потенциалът на любимия мъник.

Любопитен е и фактът, който показва, че успешните личности имат сходни невронни връзки с тези на хората, занимаващи се с изкуство.

Арт работилницата за най-малките е чудесна възможност да създадете емоционална, физическа и социална култура в мъниците си, която ще бъде безценен ресурс в бъдещата им реализация. Малките социални проекции, които преживяват децата сега, ще бъдат запаметени в емоционалната и ефективна памет, изграждайки опит, който ще даде една прекрасна основа от увереност, любопитство и проактивност в бъдеще.