PlayHouse! кани INart

Детски клуб PlayHouse! и INart организират арт работилница 

„Рисуване и музика за най-малките“

Възрастова група: 6 – 36 месеца

Рисуване, музика, споделено време и изграждане на една изключително ценна тристранна връзка: РОДИТЕЛ-ДЕТЕ-ИЗКУСТВО!

Вземете си доброто настроение, облечете стари дрешки (или такива, които преспокойно могат да бъдат изцапани) и се гмурнете със своите мъници в приключението на рисуването със специални нетоксични бои на фона на селектирана музика.

Това изживяване, съобразено с възрастта на децата между 6 и 36 месеца, ще изгради вкуса им към изкуството на много нива.

Арт работилницата за най-малките е чудесна възможност да създадете емоционална, физическа и социална култура в мъниците си, която ще бъде безценен ресурс в бъдещата им реализация.

Инвестираното време в тази развиваща децата Ви програма е двупосочно. Споделеното преживяване и подкрепяща среда, която очаква Вас и малкия Човек, са само част от добавената стойност, която професионалистите в екипа ни ще подсигурят за Вас.

INart Training Academy се интересуват от ранно детско развитие и работят усилено, за да създават интересни и полезни събития. Затова подбират подходящи цветове и нюанси, музика и настроение, за да изградят цялостна концепция за неповторимо и най-вече пълноценно изживяно време с малчуганите.

Kакво мислите?

error: Съдържанието е защитено!