Ателие по изобразително изкуство

Основната ни идея е да направим PlayHouse! Вашето място за творчество и спокойствие чрез уроци по рисуване и приложни изкуства. Както знаете, Школата по приложни изкуства стартира и вече се радва на първите си последователи. Сега имаме удоволствието да Ви представим и откриването на нашето Ателие по изобразително изкуство, където децата ще открият един съвсем нов свят! Водещата идея при уроците по рисуване за деца е да стимулираме въображението, красотата и заедно да открием нови и приятни емоции в света на изобразително изкуство и култура. Уроците предлагат изучаване и усъвършенстване, както на различни стилове и похвати в рисуването, така и стимулиране и развиване на личните заложби и изграждане на собствен стил при децата.

Уроците са подходящи за малчугани от предучилищна възраст до 4 клас включително! Изготвя се програма спрямо нивото, възможностите и целите, които трябва да постигнем с всяко дете – от любител до малък Пикасо!
Децата ще имат възможността да изпитат удовлетворение от постигнатите индивидуални успехи като се включат в организирани на място при нас изложби с техните авторски творби. Във връзка с обогатяването на художествената култура на участниците и установяването на непосредствени контакти с творчеството на световно известни майстори на модерното и съвременно изкуство се предвиждат посещения на изложбени зали и художествени галерии.

За повече информация, програма и актуални предложения следете и нашата Фейсбук страница: @IndoorPlayHouse

Необходимо е предварително записване на тел.: 0889 300 661 или на страницата на събитието във Фейсбук.

Ателие по изобразително изкустволв.1860 минути

Деца над 6 г.

Ателие по изобразително изкустволв.644 посещения

Деца над 6 г.

Картата е валидна и за нашата Школа по приложни изкуства!

Картата за 4 броя посещения не е ограничена със срок. Таксата се заплаща при първото посещение.

Прекрасните творения на нашите малки художници

error: Съдържанието е защитено!