Светът на изкуството с Лили Пъшкова

На 6 Април (събота) от 17 ч., Лили Пъшкова ще бъде при нас за да помогне на децата ви да разкрият талантите си и да създадат забележителни изделия от глина и други материали. Тя е завършила Художествената академия със специалности керамика и приложна скулптура. Опитът й е повече от 20 години, включвайки многобройни участия в национални и регионални изложби, някои от които самостоятелни.
Целта на заниманието е под ръководството на Педагога децата да направят различни скулптури на вълшебни къщички, като използват различни техники и похвати, своето въображение и наблюдателност. Те ще получат удивителната способност да материализират своите фантазии. Нашата основна задача е детето да получи удоволствие от процеса, а творческите успехи и положителният резултат няма да се забавят. Понякога, без самите те да го осъзнават, децата създават истински шедьоври, което повишава самочувствието им и ги прави уверени и щастливи.
Събитието е специално за всички деца заедно с техните родители. Нека си подарим един семеен следобед, в който да творим заедно!
Продължителност: 1 час и 30 минути
Препоръчителна възраст: 5+ год.
Цена: 20 лв.
За записване: +359 889 300 661

Всички записали се за първата работилничка, получават талон за 1 безплатно посещение !
Очакваме ви!

Kакво мислите?

error: Съдържанието е защитено!