Работилничка на тема „Изработване на къщички от глина“

Здравейте приятели на PlayHouse! 
При нас водеща е любовта към децата и всичко, което те искат да правят. Затова бързаме да ви уведомим, че решихме да повторим нашата работилничка на тема ‚Изработване на къщички от глина‘. Темата се оказа доста интересна, особено сред децата на възраст 6-10 години, затова решихме да дадем шанс на всички малки таланти да се докоснат до Света на изкуството.
Тези от вас, които нямаха възможност да се включат в първата работилничка на нашата Школа по приложни изкуства с ръководител Лили Пъшкова, но декларираха своето желание да участват – да заповядат на 13 Април (събота) от 11 часа !
Вече сме ви разказвали за тази тема, така че няма да се повтаряме. Само искаме да напомним, че е разпределена в два урока с обща продължителност 3 часа и ще се проведе в две последователни съботи!
1ви урок: „Изработване на къщичка от глина“ – с продължителност 90 минути, който ще се проведе на 13 Април от 11 часа и
2ри урок: „Декорация на изработените авторски къщички“ – с продължителност 90 минути, който ще се проведе на 04 май (събота) от 11 часа.
Цена: 20 лв.*
Необходимо е предварително записване на тел.: +359 889 300 661
Творческите произведения можете да си вземете за вкъщи или да ги изложите в куба, на специално предназначени за това места и да участвате в нашата изложба!
Очакваме ви!

Kакво мислите?

error: Съдържанието е защитено!